Baquacil – skonsamt mot huden

Baquacil är ett alternativ till traditionell klorrengöring av pooler. Det är en form av klorfri poolkemikalie som används för att hålla poolvattnet rent och fri från bakterier och andra mikroorganismer.

En av fördelarna med Baquacil är att det är lämpligt för personer som är känsliga för klor eller som vill undvika att använda klor i poolvattnet. Klor kan orsaka irritation i huden och ögonen och kan också påverka smak och lukt på poolvattnet. Baquacil är däremot mer skonsamt mot huden och kan ge ett mer behagligt poolvatten.

Det är dock viktigt att komma ihåg att Baquacil inte ersätter klor helt och hållet. Det är fortfarande viktigt att testa poolvattnet regelbundet och att använda andra kemikalier som pH-justerare och algmedel för att hålla poolen i bra skick.

När man använder Baquacil är det viktigt att följa anvisningarna på förpackningen noga. Det är också viktigt att vara försiktig med att hantera kemikalierna och att förvara dem på en säker plats, utom räckhåll för barn och husdjur.

Sammantaget är Baquacil ett bra alternativ för de som vill undvika att använda klor i sin pool, men det är viktigt att följa anvisningarna och att testa poolvattnet regelbundet för att säkerställa att poolen hålls ren och säker att använda.

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Gullberg & jansson

Mest populära

Total alkalinitet pool och spabad
Pool

Poolers Bekymmer

En pool är en underbar tillägg till vilken trädgård som helst. Men det är viktigt att förstå att det kräver mycket arbete