Finnar av spabad

Det är vanligt att man får finnar efter att ha använt ett spabad, särskilt om man inte tar hand om sin hud på rätt sätt. Detta beror på att vattnet i spabadet kan innehålla bakterier och andra mikroorganismer som kan orsaka pormaskar och andra hudproblem.

För att förebygga finnar när du använder spabadet, följ dessa tips:

  1. Tvätta ansiktet och kroppen innan du hoppar i spabadet. Detta hjälper till att rensa bort smink, smuts och andra partiklar som kan orsaka pormaskar.
  2. Använd en ansiktsrengöring och en toner efter att du har använt spabadet. Detta hjälper till att avlägsna överflödig olja och bakterier från huden.
  3. Exfoliera regelbundet. Detta hjälper till att avlägsna döda hudceller och förhindrar att porerna blir tilltäppta.
  4. Drick tillräckligt med vatten. Detta hjälper till att hålla huden hydrerad och förhindrar att den blir torr och skör.
  5. Använd en mild ansiktsprodukt som är anpassad för din hudtyp. Välj en produkt som är fri från oljor och alkohol, eftersom dessa kan torka ut huden och orsaka finnar.
  6. Tvätta spabadet regelbundet. Detta hjälper till att förhindra att bakterier och mikroorganismer samlas upp i vattnet.

Med dessa tips kan du hjälpa till att förebygga finnar när du använder spabadet, samtidigt som du behåller en vacker och hälsosam hud. Hoppas detta hjälper!

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Gullberg & jansson

Mest populära

Total alkalinitet pool och spabad
Pool

Poolers Bekymmer

En pool är en underbar tillägg till vilken trädgård som helst. Men det är viktigt att förstå att det kräver mycket arbete