Få bort gul rand på...
 
Notifications
Clear all

Få bort gul rand på linern?

4 Inlägg
4 Users
1 Likes
282 Visningar
(@opercase12)
Inlägg: 2
Topic starter
 

Har en gul/grön rand på linern, där solen ligger på som mest.

Är det möjligt att få bort det?.

 
Postad : 16/05/2021 1:42 e m
(@happe)
Inlägg: 4
Active Member
 
Provat att höja vattennivån och chocka rejält..brukar ta bort sånt
 
Postad : 09/10/2022 5:26 e m
(@sebbep)
Inlägg: 3
Active Member
 

Jag har haft samma problem men löste det enkelt genom att gnugga bort det med en mirakelsvamp som säljes överallt.

 
Postad : 18/10/2022 3:25 e m
emilie reacted
(@oskars1)
Inlägg: 4
New Member
 

Det finns ett par saker du kan prova om du vill ta bort den gula randan på din pool liner:

  1. Använd en pool liner cleaner. Det finns speciella rengöringsmedel som är avsedda för att ta bort föroreningar och beläggningar från pool liners. Dessa medel är ofta effektiva mot gula rander och andra former av missfärgningar.

  2. Använd en pool liner conditioner. En pool liner conditioner är ett medel som hjälper till att återfukta och återställa elasticiteten i din pool liner. Detta kan hjälpa till att förbättra utseendet på din liner och minska risken för missfärgningar.

  3. Skrubba liner med en liner brush. En liner brush är en speciell borste som är avsedd för att rengöra pool liners. Du kan använda den för att skrubba bort den gula randan och andra former av beläggningar.

  4. Använd en pool liner patch kit. Om den gula randan är orsakad av skador eller revor i liner, kan det vara lämpligt att använda en pool liner patch kit för att reparera liner och förbättra dess utseende.

Det är viktigt att följa anvisningarna för rengöringsmedel och andra produkter som används på din pool liner för att undvika skador på liner eller pool. Det kan även vara en god idé att kontakta en professionell pooltekniker om du är osäker på hur du ska hantera problemet eller om du har en liner som är särskilt känslig eller svår att rengöra.

 
Postad : 29/12/2022 12:01 e m